Истински уют и стил в кв. Люлин в HD&M Residence

H&M Residence представя своя нов жилищен проект в кв. Люлин. Модерната сграда се намира в район с напълно изградена инфраструктура, големи отстояния между сградите и добра свързаност с центъра на столицата. Строителството ще се изпълнява с качествени материали – PVC дограма, HPL плоскости по фасадите, керамични плочи по фасадата на първи етаж, общи части с настилки от гранитогрес и еталбонд около стената на асансьора.

истински уют и стил в кв. Люлин

  • Станция на метрото – на около 900 м. от имота – намираща се на ул.„Люлин“ №4, на 5 мин. с автомобил и на 15 мин. пеша до сградата.
  • В близост до имота има автобусна спирка – автобуси 108, 82, 81
  • Медицински център „Доверие“ – на 700м. от имота.
  • Наблизо има и 33-то основно училище „Санкт Петербург“, гимназия 96-то СОУ „Лев Николаевич Толстой“, детска градина, офис на “Еконт”, платен охраняем паркинг, и бензиностанция.
  • В близост са Болница за рехабилитация, и аптеки.
  • Магазини и супермаркети – Билла /BILLA/, Кауфланд /Kaufland/и Лидл. Технополис, Зоомагазин Д-р Стефанов,
  • Училища и детски градини – детска градина 32 ОДЗ „Българче“, 3-то основно училище „Санкт Петербург“, гимназия 96-то СОУ „Лев Николаевич Толстой“.

Проектът предлага двустайни, тристайни и четиристайни жилища с оптимални разпределения. На първия етаж ще бъдат разположени офиси, а останалите етажи ще предложат апартаменти с различни квадратури и изложение.

Изпълнен с изящество и функционалност, интериорът на нашата сграда в кв. Люлин предлага съвременно обзавеждане и дизайн, които съчетават комфорт и естетика. От просторните апартаменти до общите части, всеки елемент е внимателно проектиран, за да отговори на вашия вкус и жизнен стил.

Всички жилищни помещения са решени с функционални разпределения, съчетавайки усещането за комфорт и уют с невероятно удобство, без компромис в качеството на строителството.

За контакти посетете официалния уеб сайт: https://hdm-residence.com/

 

За admin

Вижте още

корпусна мебел

MRHome – премиум корпусна мебел до най-малкия детайл

MrHome произвежда мебели по индивидуален дизайн и размери. Създаваме класа и стил в мебелите, с премиум качество. Най-новата ни линия от падащи легла предлага функционалност, дизайн и практичност на едно място.