Удоволствието от премиум дизайн за Вашия нов дом

Kraftekdesign се превърна в синоним на качество, лукс и изящество в интериорния дизайн. С нашата комплексна услуга на интериорен дизайн, ремонтни дейности и производство и монтаж на мебели, вие си купувате спокойствие  и гаранция за качество и комфорт. Ние ще се погрижим за всичко вместо вас – разработване на дизайн и цялостната му реализация до ключ.

Именно това е нашата тайна за успех. Доставяме лукс и стил за Вашия нов дом, хотел или офис. Работим с ангажирани и бизнес ориентирани хора, която нямат време да търсят майстори и да управляват целия процес и искат да спестят време и стрес.

Това, което е заложено в нашите ценности е прозрачност на услугите, които предлагаме, цялостно управление на всички процеси и реализация до ключ.

премиум интериорен дизайн
House interior design by Kraftekstudio

Крафтек Студио е основано през 2012 година , с над стотици реализирани проекти на частни и обществени сгради – жилищни апартаменти и къщи, фитнеси, хотели и ресторанти. Спестяваме време и трудности на клиентите, като освен изготвянето на интериорен проект, управляваме и целият процес по завършването на имота, включително СМР и производство на мебели.

Екипът ни се състои от професионалисти дизайнери, с модернистично виждане, усет към елегантност и естетческа завършеност. Стремим се да удовлетворим всеки вкус и стил и да предложим приятно безпроблемно преминаване по целия процес на клиентското пътуване

Визията ни е да сме в постоянна комуникация с нашите клиенти, с цел улесняване на процеса и безпроблемно управление. Ангажираме се с ясни срокове, прозрачност и отчетност на всеки етап от изпълнението и гарантирано качество.

Нашите услуги са насочени към заети бизнес ориентирани хора, които нямат време и не искат да управляват сами целия процес по ремонтни дейности и производство на мебели, до цялостното завършване на жилището. В същото време мечтая за уютен и конфортен дом, проектиран и реализиран за техните индивидуални потребности.